Discussie: MK blokkeert mails
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 3 maart 2007, 22:37
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard Re: MK blokkeert mails

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bob
Vaak krijg je van een forum een mail als er iemand een bericht heeft geplaatst in een topic waar je op bent geabonneerd. Sinds enige tijd beschouwt MK deze mails als Spam en blokkeert ze. Het vreemde is echter dat mails die duidelijk Spam (belegggingen, blauwe pilletjes, etc)zijn en als zodanig herkent worden door MK doorgegeven worden met in de onderwerpregel de toevoeging {Spam?}. MK zegt dat ze aan de blokkade van forummails niets kunnen doen in verband met de strijd tegen Spam. Kan dit punt eens in een overleg met MK naar voren gebracht worden, opdat MK deze gekke constructie veranderd.

m.v.g.

Bob
Multikabel blokkeert zelf geen mail, alleen mail die als spam herkent wordt krijgt de spamtag {Spam?} voor lage score spam of {Spam!} voor hoge score spam in het onderwerp en nog extra info in de header. Daarmee kun je zelf in je email-programma die mails naar een spam-map zetten, weggooien of gewoon normaal ontvangen.

Mail wissen op de server kan ook, maar dat kun je zelf instellen. Bijvoorbeeld mail met {Spam!} kun je automatisch wissen en {Spam?} niet, maar dat kun je zelf doen.

Weet je zeker dat dit bij jou niet zo ingesteld staat ??? (via de service site kun je dat instellen)

Maar dat mail van forums geblokkeerd zou worden is voor zover wij weten geen sprake van. Het enige wat echt geweigerd wordt zijn mailtjes waar een virus in zit (of wat jij ingesteld hebt in het virus-filter zoals bepaalde attachement, ook in te stellen via de service site)

Misschien kun je wat voorbeelden geven of over welke mails het gaat, dan kunnen we dit navragen of testen.