Los bericht bekijken
  #15  
Oud 24 februari 2007, 08:47
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.426
Standaard

Nou nog even een update.

De 96 euro heb ik nog steeds niet ontvangen. Kreeg ik deze maand de nota met -8,54 als saldo dus dacht dat ze gaan de 96 euro verrekenen. Op zich prima maar aangezien het bedrag niet kon kloppen en de nota's altijd al niet duidelijk zijn maar gebeld. Ook de medewerker van MK snapte niets van de nota en zou zorgen voor een duidelijk nota. Na een week nog niets dus maar weer gebeld. Ik kreeg toen de melding dat dit altijd lang duurt ? Ik meen zelf dat ik ergens in een van de actie punten van MK gelezen te hebben dat restitutie binnen 1 week geregeld zou worden. Ik wacht dus nu al vanaf 2 feb dus dat halen ze zeker niet.

2 dagen later vandaag dus kreeg ik in de mailbox een nieuwe nota.
Maar wat denk je nu moet ik een bedrag betalen van ruim 105 euro!!!! komt er geen verrekening meer aan te pas en moet ik zelf nog een keer een deel van Power abbo betalen van Jan 2007 terwijl ik dat in jan al betaald hebt.

Zucht hier wordt ik zo moe van. Ik blijf bellen met MK. Waarom kunnen ze de dingen nu eens niet goed doen.

Hoe moeilijk is het om een nota te maken en zeker als je meldt dat deze niet klopt. Dan verwacht je toch dat de persoon die dit oppakt ook extra controleert voor hij het verstuurt.

Update 26-2-2007
Na weer contact te hebben gehad met de klantenservice bleek dat MK het geld wel had overgemaakt als op 7-2-2007maar dat het geld was teruggestort. Zij hadden naam/nummer niet juist. Wel jammer dat MK dan niet even een brief of mailtje stuurt met verzoek te de juiste gegevens.
Dus wachten nu nog even af of het nu wel goed gaat komen.

Alleen de laaste nota klopt nog niet helemaal en dit zou worden doorgegeven en hoop dat deze correctie dan ook snel wordt verwerkt.