Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 februari 2007, 20:14
patsie's schermafbeelding
patsie patsie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2005
Berichten: 6
Standaard P850R stuk na software update?

Na het lezen dat de ergste E19 meldingen opgelost zouden moeten zijn, ben ik vanmiddag deze P850R gaan kopen. Aangesloten, even mee rondgekeken, alles zag er prima uit. Maar nu bleek dat de firmware nog revisie 31 had en nog niet de nieuwste V32. Dus naar het setup menu gegaan en een 'SW update' uitgevoerd. Deze was even bezig, maar na een ruime 10 minuten werd hij gereboot en stond de software op v32.
Nu is er alleen 1 probleem uit voort gekomen. Ik kan op de afstandbediening geen gebruik meer maken van de numerieke, de channel up/down en de volume up/down toetsen!!! De andere toetsen lijken het goed te doen, behalve de genoemde. Bij het indrukken van toetsen op de AB gaat er braaf een LEDje knipperen, maar niet bij de eerder genoemde toetsen.

Een nieuwe software update uitvoeren zit er ook niet meer in, aangezien die op versie 32 staat. Resetten naar factory defaults ook niet, aangezien je hiervoor de pincode moet invullen en de numerieke toetsen het niet (meer) doen. Volledig uit/aan zetten (stekker eruit) geeft ook geen soelaas.

Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?