Los bericht bekijken
  #40  
Oud 20 januari 2007, 11:49
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Een mogelijke oorzaak van de verbeterde beeldkwaliteit van Nederland 1, 2 en 3 kan ook het aanzetten van de B-Frames zijn geweest op 16 januari door Canal Digitaal:

Citaat:
"Wij hebben zelf niet vast kunnen stellen dat het beeld op Nederland 1,2 en 3 optisch verslechterd is. Maar we nemen de klachten van gebruikers daarover serieus en hebben daarom vanochtend actie ondernomen. De transponder waarop Nederland 1,2 en 3 op uitzenden is geoptimaliseerd en de B-frames optie is geactiveerd. Hiermee is het voor klanten met een een Pace 500G4 decoder niet meer mogelijk om de Nederlandse zenders te ontvangen. De komende twee weken zullen nog een aantal activiteiten uitgevoerd worden, waaronder de verhuizing van Spice Platinum naar een andere transponder, waardoor er nog meer bandbreedte beschikbaar komt voor deze zenders." aldus Canal Digitaal woordvoerder Martijn van Hout tegenover Satellietnieuws.nl
Bron: Satellietnieuws.nl

Dat zou dan kunnen betekenen dat Multikabel zelf nog helemaal geen actie ondernomen heeft om iets te verbeteren aan de hier geuite klachten.