Los bericht bekijken
  #39  
Oud 20 januari 2007, 11:30
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Het lijkt erop dat dus nu weer de 'goede kwaliteit' bron aangezet is op nederland-1, maar dat heeft dus zo te zien als nadeel dat beeld en geluid niet altijd helemaal synchroon lopen. Misschien is dit gedaan vanwege het schaatsen op TV dit weekeinde, want daar was het beeld-kwaliteit-probleem altijd het ergste. Misschien willen de mensen die hier meelezen eens kijken of mijn vermoeden klopt ? In dat geval zou het beeld dus een stuk beter moeten zijn bij het schaatsen vanmiddag.
Ik begrijp dit gerommel van Multikabel met de analoge Nederlandse publieke zenders echt niet. Hoelang zijn ze hier nu al mee bezig? We weten dat ze een perfect signaal rechtstreeks vanuit Hilversum aangeleverd krijgen wat gebruikt wordt als bronsignaal voor de digitale TV uitvoeringen van de Nederlandse publieke zenders. Waarom gebruiken ze dan nog steeds niet dit goede bronsignaal ook niet voor de analoge uitvoeringen? Als de door Multikabel gebruikte apparatuur voor het analoge kabel signaal niet kan omgaan met de hoge bitrate van de Nederlandse zenders dan hadden ze ondertussen toch wel eens aangepaste apparatuur moeten hebben, want dit gedoe duurt al lang genoeg. Denken ze soms dat ook dit vanzelf over zal gaan of zo?

Het is toch triest, de prijs van het standaard analoge pakket gaat omhoog terwijl er ook nog analoge kanalen verdwijnen en de kwaliteit achteruit gaat.