Los bericht bekijken
  #17  
Oud 10 januari 2007, 20:57
Guinness's schermafbeelding
Guinness Guinness is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 januari 2007
Locatie: IJmuiden
Berichten: 3
Standaard Pffff.... wat een ramp!

Ik heb de Siemens nu een week of drie in bezit en ik ben er niet erg enthousiast over.
Eerst dan maar het positieve: het beeld is haarscherp. Maar dat is dan ook zo'n beetje alles.

Snel zappen tussen de zenders lukt niet, want de box is heel erg traag. Het duurt een seconde of 3 voordat je het beeld van het volgende kanaal ziet. De box reageert sowieso erg traag op de afstandsbediening en soms ook helemaal niet.

Vorige week had ik een DVD recorder met HDD aangeschaft. Het is niet gelukt de box en de recorder met elkaar te laten communiceren. Volgens de winkelier had ik alles goed gedaan, maar gaf volgens hem de box de zenders niet door aan de recorder.

Daarop de recorder teruggebracht een 400Gb externe Hard Drive gekocht. Ik heb diverse opnames gemaakt en die leken goed te gaan. Tenminste, de box zei dat de opnames gelukt waren. Maar toen ik het ging terugkijken, kreeg ik enkel een hakkelend beeld en hoor je het geluid niet synchroon en met horten en stoten.

Vanmiddag de Siemens helpdesk gebeld. Volgens Siemens helpdesk moest ik een 'harde reset' uitvoeren, o.t.w. de stekker er 4x in- en uitdoen. (Wat een volslagen bezopen manier van resetten, maar dit terzijde). Dat heb ik gedaan, een aantal zenders geprogrammeerd, maar helaas. Nog steeds een hakkelend beeld.

Wie heeft dit ook gehad en wie weet een oplossing?

__________________
Lottery: A tax on people who are bad at math.