Los bericht bekijken
  #118  
Oud 9 januari 2007, 21:25
Renco's schermafbeelding
Renco Renco is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2004
Locatie: Schagen
Berichten: 4
Standaard

Beste Cees,

Even een reactie op voorgaand bericht

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Ik heb je twee keer geprobeerd een antwoord te sturen, maar ik krijg de mail aan jou na een paar dagen onbestelbaar terug. Je quicknet adres lijkt doorgestuurd te worden naar een mail-adres wat niet werkt.
Mailtje heb ik wel ontvangen (1x) mijn quicknetadres wordt niet doorgestuurd, alle mail naar mijn eigen domein komt daar op binnen.
Het duurt de laatste maanden soms wel een aantal dagen voordat ik mijn mail eindelijk binnen krijg, zowel van mijn quicknet adres als mijn eigen domein mail, dat is dan ook de voornaamste reden dat ik mijn mail via de door Multikabel geboden oplossing wil laten lopen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Mocht je het hier lezen:
Jouw IP-adres wordt niet herkend door het systeem. Je kunt dit werkend krijgen door je modem opnieuw te laten provisionen. Daarvoor heb je in ieder geval je activatie-code nodig dus zoek die eerst even voordat je dit gaat doen.
Beste Cees,

Na het doorspitten van een aantal mappen kan ik niets als een activatiecode achterhalen.Waarschijnlijk is die een keer met het oud papier mee gegaan, zulke dingen bewaar ik meestal een paar jaar en gaan dan weg.
Ik weet niet of het mogelijk is om een nieuwe activatiecode aan te vragen,(of de oude op te sturen) zo als het er nu uit ziet kan ik me zelf dus niet opnieuw aanmelden.

Heeft mijn vertraagde mail misschien ook iets te maken met mijn onbekende IP adres?

Met vriendelijke groet,

Renco Smeelen