Discussie: Ik voel me genomen
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 9 januari 2007, 15:20
Skippertje's schermafbeelding
Skippertje Skippertje is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2007
Locatie: -/Multikabel
Berichten: 45
Standaard

Zoals ik al heb aangegeven bij de ideeën voor overleg, zou ik ook graag beloning krijgen voor lang Powerabonnee zijn. Er staat nog een borg voor kabelmodem op de rekening. Daar is al eerder een aanbieding voor gedaan meen ik. Waarom niet "spijtoptanten" als nog de gelegenheid geven die borg in te ruilen voor STB (Philips 2020 of Samsung 9401 of bij aanschaf duurdere korting van gelijk bedrag). Dus laat Multikabel creatiever zijn met hun acties en meer doelgroepen benaderen dan zoveel mogelijk mensen in de tripleplay te drukken, terwijl ze op telefoongebied nog duidelijk achter blijven qua betrouwbaarheid bij KPN (zie voorbehoud mbt alarmcentrales).
Verder zou het Multikabel sieren als ze eens vaart zetten achter het oplossen van de vele technische storingen/beperkte gebruiksmogelijkheden op het gebied van DTV/STB's.
@Schlauhaenchen: Ik hoop verder dat de programmaraad zoals hier boven werd beschreven de directie van Multikabel kan dwingen tot terugdraaien van het uitkleden van het analoge aanbod in combinatie met een prijsverhoging.