Discussie: Ik voel me genomen
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 7 januari 2007, 20:04
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anheki
Mijn punt is dat mensen die nu een power abbonnemnt neemt krijgt hem GRATIS en vaste klanten krijgen niets, JA een zender die wordt weg gehaald.
En dat vind ik niet EERLIJK.
Helaas kan je als klant niet veel doen aan het programmapakket. Er zijn een minimaal aantal zenders die doorgegeven moeten worden, maar er zijn in het verleden wel meer wijzigingen geweest in het pakket. En de algemene voorwaarden die iedereen heeft geaccepteerd verbieden het wijzigen van het aantal zenders ook niet.

Over de gratis digitale ontvanger:
Dit geldt niet voor het Power-Abonnement, maar het geldt voor de Power-Bundel. Daarmee neem je dus ook als extra digitale telefonie af en je sluit een jaarabonnement af. Dus binnen dat jaar kun je er niet vanaf. Er is al eerder een actie geweest waarbij je een gratis digitale TV ontvanger kreeg. Het laatste jaar kreeg je als kadootje een gratis jaarabonnement op mobiele telefonie van Multikabel. Nu is dat dus weer gewijzigd in een digitale ontvanger. Dat gratis-kadootje zie je natuurlijk bij veel bedrijven waar je een jaarcontract afsluit. Bij mobiele telefoons bijvoorbeeld krijg je gratis toestellen. En als je een nieuwe auto koopt krijg je vaak tegen het einde van het jaar een enorme korting, terwijl iemand die net eerder of later een auto koopt daar dan naast grijpt. Dat is erg zuur natuurlijk voor bestaande klanten, maar het is niet anders.