Los bericht bekijken
  #8  
Oud 26 december 2006, 15:14
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kustlijn
M.K. wist het ook niet meer en constateerde dat het dan maar aan mijn smart kaart moest liggen, en dat deze vervangen moest worden.
Ze hebben mij een andere kaart opgestuurd, en niets te vroeg omdat de problemen zo ernstig werden dat ik afgelopen zaterdag ochtend alleen nog maar nederland 1 en 2 kon kijken.(voor de rest allemaal e19)
De van het postagentschap gehaalde smart kaart erin en de problemen waren direct opgelost.

Ik raad u aan om de helpdesk te bellen en laat hun het maar uitzoeken.
Ik ben blij dat ik geen verstand van zaken heb, anders had ik met de kerst weer analoog moeten kijken.
Als ik zelf aan de gang was gegaan hadden ze natuurlijk voor de zekerheid toch weer de gehele instalatie en reset procedures uitgevoerd.
Uiteindelijk kom je er toch weer achter dat je wederom e19's in je beeld scherm krijgt.Je bent dan toch weer een tijd(je) verder.

Het is niet uitgesloten dat er meer smartkaarten deze problemen geven, mijn kaart heeft het altijd goed gedaan tot de afgelopenzender toevoegingen.
Ik vraag mij af of dit de oplossing is. In een incidenteel geval kan het natuurlijk voorkomen dat er iets mis is met een smartcard, maar of dat de oplossing is voor alle E19 problematiek? De smartcard die je ontvangen hebt is door Multikabel waarschijnlijk geactualiseerd voor je abonnement voordat men deze kaart toezond. Nu is het de bedoeling dat je ontvanger deze smartcard blijft actualiseren met jouw specificieke abonnementsinformatie anders heb je straks over enige tijd weer hetzelfde E19 probleem. De tijd zal het dus moeten leren of dit een echte oplossing is of dat er toch iets anders aan de hand is.