Los bericht bekijken
  #7  
Oud 26 december 2006, 15:05
kustlijn's schermafbeelding
kustlijn kustlijn is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2006
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: power moterola
DTV: panasonic
Berichten: 102
Standaard

Inderdaad doet zich de laatste week/weken geregeld de e19 fout voor.Zo ook bij mij(n panasonic decoder).
Natuurlijk mijn beklag gedaan bij Multikabel.Daar vertelde ze mij dat het een bekend probleem was en niet aleen bij de Panasonic decoders.
Omdat ik niet bepaald veel weet van decoders heeft Multikabel mij door de instalatie heen gevoerd, de decoder op afstand gereset enzovoort met als resultaat ..........dat het probleem niet over was.
M.K. wist het ook niet meer en constateerde dat het dan maar aan mijn smart kaart moest liggen, en dat deze vervangen moest worden.
Ze hebben mij een andere kaart opgestuurd, en niets te vroeg omdat de problemen zo ernstig werden dat ik afgelopen zaterdag ochtend alleen nog maar nederland 1 en 2 kon kijken.(voor de rest allemaal e19)
De van het postagentschap gehaalde smart kaart erin en de problemen waren direct opgelost.

Ik raad u aan om de helpdesk te bellen en laat hun het maar uitzoeken.
Ik ben blij dat ik geen verstand van zaken heb, anders had ik met de kerst weer analoog moeten kijken.
Als ik zelf aan de gang was gegaan hadden ze natuurlijk voor de zekerheid toch weer de gehele instalatie en reset procedures uitgevoerd.
Uiteindelijk kom je er toch weer achter dat je wederom e19's in je beeld scherm krijgt.Je bent dan toch weer een tijd(je) verder.

Het is niet uitgesloten dat er meer smartkaarten deze problemen geven, mijn kaart heeft het altijd goed gedaan tot de afgelopenzender toevoegingen.