Los bericht bekijken
  #12  
Oud 24 december 2006, 12:53
EmWe's schermafbeelding
EmWe EmWe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 december 2006
Berichten: 3
Standaard M750 C IR ervaringen

All, ik ben sinds twee weken in bezit van deze decoder.
Eerste indruk: prima beeldkwaliteit, veelbelovende functionaliteit, maar nog instabiel.
Ik heb een wireless connectie via een "Siemens Gigaset WLAN Repeater 108", dit werkt stabiel aan de ethernet poort van mijn laptop, dus hier heb ik een zeker vertrouwen in. Geen USB disk nog.

1. De M750 slaagt er echter niet in een stabiele netwerkverbinding op te bouwen. In de verkenner wordt dan "PC1" lichtgrijs en dus niet meer te selecteren, en opnemen (naar een netwerkshare) werkt dan niet meer. De momenten waarop dit allemaal wel werkt zijn sporadisch .... Vraag: heeft iemand ervaring met dit probleem, hoe is weer een netwerkverbinding op te bouwen? Bv opnieuw starten (vanuit "energiebesparing" mode om zoveel mogelijk echt opnieuw te starten) helpt niet echt, het blijft rommelen.

2. Wanneer ik beide tuners tegelijk gebruik (via PIP of door een opname te starten en weg te zappen) resulteert dit beslist snel in een hang. De Siemens reageert dan niet meer op de afstandsbediening, ook niet aan/uit, dus rest niets anders dan om de stekker er maar uit te trekken. Vraag: heeft iemand een tip hoe dit soort hangs te voorkomen of op te lossen zonder steeds de stekker eruit te hoeven trekken?

3. Heeft iemand al gekeken naar tooling zoals PVRpilot, Crid manager, VideoReDo etc.? Ik ga hier zeker zelf mee aan de slag.

4. Ik lees ook verhalen van mensen die naast software problemen ook nog hardware problemen hadden, klinkt dit jullie als hardware problemen in de oren?

Ik ga volgende week Siemens maar eens bellen. Ik wacht natuurlijk op een software update (nu 2.0.54), maar als iemand tips heeft hoe het gebruik van de huidige versie makkelijker te maken dan hoor ik het graag.

Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn bevindingen ....

Groeten, Menno.