Los bericht bekijken
  #3  
Oud 11 december 2006, 16:21
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Als het je hoofd-account is doen ze misschien moeilijk omdat die gebruikt wordt voor officiele communicatie naar jou. Misschien kun je het in fases wijzigen, door eerst je hoofdaccount te wijzigen naar een nieuwe, en te vragen of ze je oude-email-adres op naam van die familie kunnen zetten.
Je hoofdaccount kun je niet zelf wijzigen, dat moet de helpdesk voor je doen.
Je kunt het eens voorstellen bij de helpdesk, in theorie moeten ze dat kunnen doen denk ik. Hoewel normaal email-adressen niet gelijk weer vrijkomen.

Een andere optie is misschien als je ADSL van quicknet zou nemen en je nu een quicknet adres hebt kun je het misscihen meenemen.

Maar het blijft natuurlijk iets wat je vooraf weet en voor elke provider geldt, als je het abonnement opzegt en naar een ander gaat, of je nu verhuist of niet, dan raak je je email-adres kwijt. Wil je dat niet, dan moet je een eigen domein op je eigen naam nemen, dan kun je levenslang hetzelfde adres houden.....
Het is makkelijker om een tijdje te wachten. Ik had laatst overleg met de helpdesk van MK in een vergelijkbaar geval en die vertelde mij dat een adres na beëindiging van een abbo ca. 1 maand in quarantaine wordt gehouden.
Indien niemand hem na die maand voor is met het aanmaken van datzelfde adres, kan hij bij dat familielid een extra adres aanmaken welke hetzelfde is als zijn oude. Dit natuurlijk alleen als diegene nog accountruimte heeft binnen zijn abonnement.

Daarna simpel op zijn eigen pc het account aanmaken met pop.quicknet (+gebruikersnaam en wachtwoord welke bij de familie is aangemaakt) en smtp.watdanookdenieuweprovideris.nl