Los bericht bekijken
  #9  
Oud 11 december 2006, 08:06
x_paulus's schermafbeelding
x_paulus x_paulus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 december 2006
Berichten: 5
Standaard Opvolging mijn ervaring

Hier en daar moet ik mijn mening van bovenstaand verhaal even goed aanpassen. Na weer wat langer testen blijkt dat de timer toch helemaal top is. Je kan namelijk ook voor serie kiezen en dan per dag/dagen onbeperkt of een x aantal keren opnemen. Daarnaast zijn bij gelijktijdige opnames allebij de opnames gedecodeerd dus geen problemen achteraf.

Nu zonder USB-HD aan de Gifaset heeft het apparaat helemaal niet meer gehangen. En als laatste: standaard wordt bij stoppen van afspelen van een opname, onthouden waar je gebleven was.

Dus eigelijk is het een prima werkend apparaat (icm netwerkshares) zeker voor de prijs waar nog wel wat extra mogelijkheden aan toegevoegd zou moeten worden om perfect te worden . Een kleine aanpassing om DVD's via een share af te spelen zou toch geen probleem moeten zijn. Het apparaat speelt tenslotte al MPG2 files af dus ook een VOB-file gerenamed naar mpg.

Ben er nu wel mee in mijn schik, jammer dat ik eerst veel tijd aan de USB-HD verknalt hebt!

@ Archie; in Duitsland is de DVB-T variant van deze Gigaset wel helemaal open (gekraakt) en daar worden hele leuke dingen met het apparaat gedaan, dus voor ons zal er ook wel hoop zijn...