Los bericht bekijken
  #7  
Oud 1 december 2006, 11:05
wvdleek's schermafbeelding
wvdleek wvdleek is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2006
Locatie: Hoorn / Multikabel
Berichten: 16
Standaard Re: Welke zenders verdwijnen uit het analoge pakket?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo
Citaat:
analoog pakket kleiner, maar wel duurder (..)Tegelijkertijd worden zeven zenders uit het analoge standaard pakket 'verplaatst' naar het digitale pakket.
Bovenstaande quote gevonden bij de 'programmaraad'. Ik heb gezocht naar aanleiding van een mededeling in de NHD van 29 november 2006.

Weet iemand welke zenders dit betreffen?

Imho zullen daarbij wel populaire zenders zitten zodat men lichtelijk richting digitale TV wordt gedwongen.De vraag ook gesteld op het Multikabel-forum.
Leonardo,

Heb jij geen brief ontvangen ? ?

Ik heb jaren geleden ooit eens zo'n proefabonnement digitale televisie van Multikabel afgenomen (één jaar, nov 2003/2004), inclusief digitale ontvanger voor Euro 175,--
Die digitale ontvanger was die Mr. Zap box.
Ik heb dat proefabonnement in juni 2004 per einde proefperiode afgezegd, maar Multikabel heeft toen gelijk de boel op zwart gezet.
Voor die twee of drie zenders waar we extra naar keken, vond ik het abonnement veel te duur. Die digitale ontvanger bleek stiekem weg mijn eigendom te zijn geworden.
Nu heel zachtjesaan digitale TV door de strot wordt geduwd, heb ik aan Multikabelk gevraagd wat ik nodig heb om die Mr. Zap Box weer aan de praat te krijgen, aangezien het Digitale Basispakket automatisch deel gaat uitmaken van mijn bundel.

Multikabel antwoordde per e-mail dat de destijds door hun verkochte digitale ontvanger niet geschikt is voor hun netwerk.

Ik vraag me nu af of deze ontvanger normaal had door blijven werken als ik het abonnement niet had opgezegd.

Leuk onderwerpje voor een volgend overleg ? ?

Ben ? ? Cees ? ? ?

Ik ben benieuwd wat daar uitkomt, want zoals het er nu naar uitziet jaagt Multikabel mij op extra kosten voor de aanschaf van een digitale ontvanger.

Groeten,

Willem van der Leek