Los bericht bekijken
  #4  
Oud 30 november 2006, 21:45
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard Re: Welke zenders verdwijnen uit het analoge pakket?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo
Ik heb gezocht naar aanleiding van een mededeling in de NHD van 29 november 2006.
Kan je aangegeven wat daar in stond
Wijziging specificaties diensten radio/TV

De samenstelling van het analoge Standaard Pakket wijzigt per 1 januari 2007. Zeven zenders worden verplaatst naar het Digitale Basis Pakket (zie hieronder), terwijl er in de loop van 2007 twee nieuwe zenders in het analoge Standaard Pakket worden opgenomen. Met ingang van 1 januari 2007 verhoogt Multikabel het abonnementstarief van het analoge Standaard Pakket met € 0,30 naar €15,75 per maand. De tariefwijziging betreft een correctie voor inflatie.

DIGITALE BASIS PAKKET
Het Standaard Pakket kunt u momenteel in zowel analoge als digitale kwaliteit ontvangen, voor hetzelfde bedrag. Dit gaat per 1 januari 2007 veranderen. Het analoge en het digitale tv-pakket zijn vanaf dat moment niet meer gelijk aan elkaar. Het Standaard Pakket in digitale kwaliteit zal niet meer verkrijgbaar zijn en Multikabel introduceert het Digitale

Basis Pakket. Dit pakket bestaat uit het voormalige Standaard Pakket in digitale kwaliteit, uitgebreid met een digitaal televisie- en radiopakket van zo'n 30 extra zenders voor €1,95 extra per maand. Als u in het bezit bent van een digitale ontvanger bekijkt u vanaf dat moment bijna 70 zenders in digitale kwaliteit.

De prijs van alle bundelabonnementen wordt per 1 januari 2007 met € 0,95 per maand verhoogd. Deze prijswijziging wordt enerzijds veroorzaakt door een correctie voor inflatie, anderzijds gaat het Digitale Basis Pakket (normaal € 1,95) automatisch deel uitmaken van elke bundel. Hebt u een digitale ontvanger, dan kunt u dus vanaf 1 januari a.s. uit 30 extra zenders kiezen.

Op wv w.multikabel.nllpakketwijziging treft u een overzicht van de nieuwe zendersamenstelling aan. Meer informatie vindt u ook op het Multikabel Infokanaal, of surf naar www.multikabel.nl.

Multikabel

Multikabel B.V., KvK Alkmaar 37026706

Genoemde tarieven zijn per maand en inclusief 19% btw.
Druk- en zetfouten voorbehouden.Vreemd dat men zegt: 'zie hieronder' maar men geen zender aangeeft.
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net