Los bericht bekijken
  #92  
Oud 30 november 2006, 09:55
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.426
Standaard

Monteur is langgeweest en heeft alleen het signaal doorgemeten, die was goed. Hij vermoed dat het modem op de verkeerde kast (of zo iets) is aangemeld na de snelheidverhoging. Hij zou contact opnemen met Multikabel of zij mijn profiel willen verwijderen zodat het modem zich opnieuw aanmeld. Dat zou met een half uur gebeuren. Helaas is mijn modem niet gerest, kon ik zien in de log van uptime, dus moet nu zelf maar weer bellen met de helpdesk. Tevens zou hij vragen of ze het modem willen loggen zodat daar misschien nog iets uit komt.

Ik had dus wel printscreens gemaakt en de avond voor dat de monteur langs kwam liepen mijn pingtijden ineens op naar 282 ms. Ik kon hem daarom gelukkig overtuigen dat er wel een probleem is.

Maar groot minpunt vind ik wel dat je verder niets meer hoort en ik vermoed als ik vandaag de helpdesk ga bellen mijn call gesloten is.
Ik zou het prettig vinden dat je als klant netjes een e-mail krijgt waarmee wordt aangeven dat de call is gesloten en wat de "oplossing" is geweest. Zo krijg je als klant de juiste info en kun je hier eventueel op reageren.

Ben jaren teamleider geweest van een IT-Helpdesk en wij hadden dit wel zo ingesteld. Klanten reageren daar positief op en je zorgt en tevens voor dat de oplossing ook goed wordt omschreven aangezien de klant die ook te zien krijgt.

Kortom ik ga vandaag ook maar weer bellen om te vragen of zij alnog het profiel willen verwijderen. Ik vermoed dat dit is zoals Saywhat ook had aangeven.

Ik laat weer horen als er nieuws is hoop dat andere dat ook doen. Dan kunnen we mogelijk in kaart brengen wat het probleem % oplossing kan zijn. Daar is iedereen meegeholpen ook Multikabel.