Los bericht bekijken
  #84  
Oud 26 november 2006, 19:44
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door migroen
Zelf heb ik het gevoel dat het probleem meer aan de upload kant ligt maar dat is een kwestie van mijn gevoel.
De schokkerige upload die je met vermoedelijk de MGV-Verbindingsmeter ziet moet je niet teveel aandacht aan schenken. Deze tool werkt niet zo heel goed meer na de laatste paar snelheid upgrades zegt mijn gevoel. Beter is het om op http://speedtest.quicknet.nl de realtime speedtest te doen een aantal keren achter elkaar. Upload testen door een lange file te uploaden naar je homepage of zo, hoewel je dan weer erg afhankelijk bent van de drukte op de homepageserver.

Voor download-tests zijn veel testers of websites niet meer goed geschikt omdat het databestand gewoon te klein is voor de huidige snelheden. Beter is het om over een wat langere tijd een bestand van een snelle server binnen te halen waar weinig tussenstations (die vertraging kunnen geven) tussen zitten.

De meldingen in je log zeggen mij ook niet zoveel, ik zal eens kijken of ik hier wat navraag naar kan doen. Ik laat dat nog wel horen. Ik heb zelf een motorola 5100 en daar staan geen vreemde 'critical' errors in het log. Wel wat warnings van tijd-tot-tijd maar die zijn 'non-critical'.