Los bericht bekijken
  #4  
Oud 19 november 2006, 13:22
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas
Lastige webshop een beetje, qua prijs kom ik niet echt verschillend uit. De ene is 245 de andere is 255.. Het scheelt dus niet echt veel..

Wat is het verschil tussen de Full versie die op hun site staat en de versie van FloppyDTV zelf?
Ik wist niet dat FireDTV Nederland de prijs van de AlphaCrypt Classic ook ondertussen met zo'n 10 euro verlaagd had naar 100 euro, dus het verschil is inderdaad wat kleiner geworden. 240 euro bij Digital Everywhere en 255 euro bij FireDTV Nederland voor een FloppyDTV MCE uitvoering in combinatie met een AlphaCrypt Classic CAM (exclusief verzendkosten).

De verschillen in de uitvoeringen zitten overigens alleen in de bijgeleverde accessoires, divers en software. Volgens mij wordt bij de MCE uitvoeringen nagenoeg niets bijgeleverd, dus geen afstandsbediening en software, alleen MCE drivers.

Voor alle duidelijkheid: Digital Everywhere is de fabrikant van de FloppyDTV/FireDTV producten. FireDTV Nederland was tot enige tijd terug de exclusieve dealer in Nederland. Dit bedrijf is ondertussen overgenomen door V.H.T. Nederland die de oude website van FireDTV Nederland in tact heeft gelaten, maar feitelijk doe je achter de schermen zaken met V.H.T. Zie ook dit topic.