Los bericht bekijken
  #2  
Oud 16 november 2006, 13:58
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.453
Standaard

Ik kan er niet over meepraten omdat ik met Power netjes de snelheid haal, maar wat is je postcode ?

Het klinkt meer alsof het netwerk in jouw buurt vol begint te lopen. Meestal wordt voordat een sectie vol zit een gebied gesplitst zodat er weer meer capaciteit bijkomt, maar het zou kunnen dat in jouw buurt na de laatste snelheidsverhoging of door nieuwe Xtra abbo's in jouw buurt dit sneller bereikt wordt. Misschien staat er wel uitbreiding in de planning, er staan verschillende werkzaamheden gepland. Kijk eens bij de werkzaamheden die je ook op de frontpage van de MGV site ziet staan.

Als het echt aan een knooppunt in Amsterdam en/of Alkmaar zou liggen, zou iedereen daar last van moeten hebben, daarom verwacht ik dat het een lokaal probleem in jouw buurt is tijdens drukke uren.

Die snelheid van de newsserver moet je niet naar kijken, maar echt zeker weten dat het aan het netwerk ligt, dus http://speedtest.quicknet.nl dan even testen om het zeker te maken (maar dat schreef je al)

Als meer mensen uit jouw buurt hetzelfde hebben moet je dat aangeven bij de helpdesk. Wij als MGV kunnen het eventueel ook nog even doorgeven als je via de helpdesk geen bevredigend resultaat krijgt, maar hebben dan wel je postcode nodig en liefst nog wat meer vergelijkbare problemen uit jouw omgeving nodig.