Los bericht bekijken
  #54  
Oud 6 november 2006, 21:56
mayo's schermafbeelding
mayo mayo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2005
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: power ?
DTV: ? wat is dat
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mayo
Software Version: SB4200E-1.4.8.17-SCM01-NOSH
Volgens mij is die SB4200 ook een oud type US-docsis modem en kan die achterblijven met de huidige Power-en-hoger-snelheid, maar dat kun je (zoals meer geschreven) alleen zeker maken door een (moderne-snelle) computer direct aan te sluiten op je modem en dan de speedtesten te doen. Als je de snelheid dan niet haalt kun je beter de helpdesk bellen en uitleggen dat je de snelheid niet haalt en wat je al getest hebt. Haal je dan de snelheid wel, dan ligt het aan je eigen spullen (router/kabels/computers enzovoorts).

(Wel even steeds je modem uit/aan zetten (resetten) nadat je een andere PC of router aansluit op je modem ivm de MAC-adres controle door je modem)
Volgens de helpdesk is dit modem geen oud type anders had ik al een nieuwe gehad want multikakel heeft een omwisselings aktie gehad werd me medegedeeld? Nou zal de help desk maar geloven he......
Iedergeval zat me daar een licht aan de telefoon pfffttt.... afijn de verbindings meter heeft ze nog nooit van gehoord en ik moet maar naar de site van multikabel gaan voor een speed test. pffttt multikabel heeft dit test programmaatje zelf ontwikkeld mag toch aannemen dat helpdesk medewerkers er ook van af weten.
nou ja na 20 minuten zijn we tot de conclusie gekomen dat we niets opschieten en dat ik nog maar wat moet gaan testen uitleggende dat ik dat al twee weken doe heb ik maar opgehangen.
Afijn de snelheid blijft rond de 4 mbit hangen dus ik pistoff nog maar een keer bellen met de helpdesk eindelijk iemand aan de lijn die luister naar wat ik zeg de situatie goed begreep en EINDELIJK mijn klacht door schuift naar de technische dienst.
Hopelijk komen die er snel achter waarom ik zo slappe download heb.
Monenteel zit ik op:

Deze test genereert realtime 8192 KB (8 MB) dataverkeer. Een moment geduld aub..

Uw download snelheid is 3093 kbps (387 KB/s) EN DIT VOOR EEN POWER ABBO.

gr.
Mayo