Discussie: Terugbetaling borg
Los bericht bekijken
  #34  
Oud 14 oktober 2006, 00:13
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo
En na een tweede onderzoek kan men wellicht weer niets vinden en volgt een afwijzing of derde onderzoek. Men heeft Willem zwart op wit te kennen gegeven dat men het bij Multikabel niet terug kan vinden.
Ik vind je oordeel (zonder wederhoor) wel erg makkelijk geredeneerd en je conclusies blijken ook niet terecht .....

(Willem heeft per email van mij al verdere informatie gekregen.)

De MGV heeft afgelopen woensdag navraag gedaan nadat we van Willem via email informatie kregen, dat liep gewoon nog, en hebben vanmiddag van Multikabel teruggehoord dat alles normaal in de pijplijn zat en dat de borg op korte termijn door Willem ontvangen zal worden. De afhandel periode is maximaal 8 weken op dit moment dus het kan gewoon even duren voordat het binnen is nadat je telefoon-contract is ingegaan.

Waardoor in eerste instantie een antwoord gegeven werd dat er geen borg bekend was weet ik niet. Ik zou me kunnen voorstellen dat dit misschien komt omdat het al in de pijplijn zat en de borg dus administratief al als 'afgehandeld' verwerkt was omdat het bij een andere afdeling lag die het gaat uitbetalen, maar dat is speculatie van mijn kant.

De MGV had al eerder aangegeven dat die periode van maximaal 8 weken te lang is, en Multikabel heeft ons gemeld dat er een andere procedure gevolgd gaat worden in de toekomst waardoor dit veel sneller zal gaan. Dat geeft dan minder verwarring.

Al-met-al lijkt het me een storm in een glas water dus.