Discussie: Terugbetaling borg
Los bericht bekijken
  #33  
Oud 13 oktober 2006, 23:13
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo
Om dan een oude trouwe abonnee niet sneller te helpen vind ik belachelijk.
Als ik maar even te laat betaald heb ik geen TV, radio, internet en telefoon meer! Dan verwacht ik andersom ook snelheid!
Afwikkelingstijd afhankelijk van aanmelding?
Dat het korter moet is MK met ons eens, vandaar dat de procedure gaat worden aangepast. Je weet zelf wel dat zoiets niet op stel en sprong is te veranderen . Met een breekijzer veroorzaak je soms een schade die groter blijkt dan de buit.
De laatste tijden is er geen borg meer gevraagd/geëist. Derhalve hebben alleen oude trouwe abonnees borg betaald. Wees zuinig op je klanten die je groot hebben gemaakt!

Breekijzer.
Voor het zelfde geld veroorzaak je een doorbraak.
De procedure kan pijlsnel zijn gezien ik mijn borg al terug gestord had gekregen vóór er een installatieafspraak was gemaakt


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wvdleek
Als Multikabel mij schriftelijk laat weten dat zij in hun systeem niet kunnen vinden dat ik borg heb betaald, dan moet ik helaas samen met Leonardo vaststellen dat er wat hapert in hun administratie en dan moet ik helaas wat zwaarder geschut in werking stellen.
Meestal helpt dat wel. HOPELIJK OOK IN DIT GEVAL.
Ik dacht toch dat je een paar berichten terug nog scheef dat Multikabel jou gemeld had dat ze een tweede onderzoek gaan doen. Hebben ze inmiddels dus teruggemeld dat je geen borg betaald hebt ?
Of moet je daarvan nog uitslag krijgen ??

Voor Leonardo:
Niet iedereen voor 1999 heeft borg betaald, zie mijn opmerkingen een stukje hoger in deze draad. Dus zonder uitzoeken kun je dat niet vaststellen aan de datum.
Administratie openen, datum intikken, kijken welk modem is verstrekt, kijken welke borg is betaald, terugstorten naar abonnee.
IMHO een fluitje van een cent!

En na een tweede onderzoek kan men wellicht weer niets vinden en volgt een afwijzing of derde onderzoek. Men heeft Willem zwart op wit te kennen gegeven dat men het bij Multikabel niet terug kan vinden.
Meer dan genoeg reden om parallel een alternatieve weg te bewandelen.
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net