Los bericht bekijken
  #15  
Oud 7 oktober 2006, 13:07
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman
Deze vrijdag opeens een vaag telefoontje van Multikabel "Quality Assurance?"

Deze persoon wist te vertellen dat het Engels commentaar bij Eurosport niet aanwezig is in het digitale signaal wat zij binnenkrijgen..
Dit was al maanden zo volgens hem......
Onzin natuurlijk dat dit al maanden zo zou zijn.

Citaat:
Ook is er sinds gisteren geen EPG info meer van Eurosport?
Blijkbaar blijft men ermee rommelen.
In de Transport Stream is inderdaad geen spoor van de Eurosport EPG informatie meer terug te vinden. Ook in de Service Description Table (SDT) wordt voor Eurosport aangegeven dat er geen EPG informatie is.

Citaat:
De taalindicatie wisselt ook regelmatig tussen NDL en GELUID1 ??
Ik mag toch hopen dat men niet het stereo geluid probeert te vervangen door twee kanaals mono geluid waarbij rechts dan bijvoorbeeld de Nederlandse commentaren bevat en links de Engelse commentaren. "GELUID1" is namelijk niet iets dat men middels de taal indicaties kan aangeven omdat die codering beperkt is tot 3 letters. Als de Humax GELUID1 aangeeft vrees ik echter het ergste. Ik vermoed namelijk dat men sinds kort voor de ontvangst het digitale en analoge versie van Eurosport dezelfde ontvanger/apparatuur gebruikt in de headend waarbij men een keuze moet maken uit één van de analoge geluidsporen voor de digitale variant. Kennelijk heeft men gisteren even geprobeerd om het originele tweekanaals mono geluidsspoor in de digitale audio stream te proppen waarbij de Humax dan overschakelt naar GELUID1. Dit is natuurlijk weer niet zoals digitale TV bedoeld is...