Discussie: Terugbetaling borg
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 6 oktober 2006, 12:34
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Heb je die brief nog met dat aanbod ?? Zou je hem in dat geval kunnen inscannen en mailen ?

Wat wij gehoord hebben zou die brief met het 'telefoon-aanbod' (dus een gratis DECT telefoon) bedoeld zijn als inwisseling van je borg, dat had naar mijn mening duidelijk in die brief moeten staan. Dat aanbod is ook alleen verzonden aan een bepaalde groep klanten met een bepaalde hoogte aan uitstaande borg. Als daar de indruk gewekt werd dat je borg gewoon zou blijven staan is dat vreemd en ben ik wel benieuwd naar de tekst van die brief. Bij een normale power-bundel krijg je als kadootje 1 jaar gratis mobiele telefonie en dus geen DECT telefoon erbij.

De (verkoop) waarde van dat aanbod van een DECT-telefoon zou hoger moeten zijn dan jouw uitstaande borg, wat ook wel logisch is omdat je de borg in geld normaal al terug kreeg als je een bundel-aanbod genomen had zonder die actie.

Als het borg-bedrag niet in verhouding is volgens jou, dan moet je bij Multikabel even navragen bij klantenservice hoe hoog jouw uitstaande borg was en als dat anders is dan wat jij in je adminstratie hebt staan moet je dat melden.