Discussie: Terugbetaling borg
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 5 oktober 2006, 19:44
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard Re: Terugbetaling borg

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wvdleek
Even een vraagje.
In juli ben ik ingegaan op het aanbod van Multikabel om over te stappen naar de Powerbundel (internet, radio/TV, telefonie). Ik heb daarbij die Panasonic telefoonset gekregen (waarde € 74,95) en heb zelf alles geïnstalleerd.
In maart 1999 heb ik NLG 350,-- aan Multikabel betaald, zijnde NLG 250,-- borg voor het modem en NLG 100,-- installatiekosten.

Ik weet dat er hevige discussies zijn geweest over terugbetaling van deze borgsom en dat Multikabel dat pas ging doen ofwel bij beëindiging van het abonnement ofwel bij het overstappen naar de Powerbundel.

Zijn ze bij Multikabel zo snugger genoeg geweest om die borgbetaling in je clientdossier te vermelden en uit zichzelf terugbetalen of moet je ze hiervoor achter de broek aan zitten ? ?

Vriendelijke groeten,

Willem van der Leek
Als je een telefoon hebt gekregen bij je powerbundel, dan heb je vermoedelijk een brief gekregen met een aanbod waarbij je de borg kon inruilen voor deze actie, dus voor in jouw geval blijkbaar een draadloze telefoon en misschien nog wat korting op het abonnement ???

Normaal gesproken is hetgeen je extra krijg bovenop het normale power-bundel aanbod meer waard dan de hoogte van je borg-bedrag.

Je moet die brief er even bijpakken voor de zekerheid om te zien hoeveel je totaal "kado" kreeg ter waarde van je borg.

Verder:
Weet je zeker dat dat borg-bedrag wat je noemt klopt ? In het verleden zijn ook aansluitkosten en andere kosten geweest, maar dat staat op je aanmeldformulier. Multikabel houdt van iedereen bij hoeveel borg er betaald is en als het goed is heb je een aanbod gehad waarbij je meer kado krijgt (aan winkelwaarde) dan je borg waard is.