Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 september 2006, 17:22
hansm's schermafbeelding
hansm hansm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2006
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 153
Standaard Samsung DCB-P850 hard disk recorder annoncering

Samsung heeft een hard disk recorder voor de kabel ontwikkeld.

Persbericht volgt hieronder.

Delft, 19 september 2006 – Speciaal voor de digitale TV-kijkers van @Home (Essent Kabelcom), Casema, Multikabel en CAIW heeft Samsung de eerste digitale televisie hard disk recorder voor de kabel ontwikkeld. Digitale TV-kijkers kunnen hiermee niet alleen digitale TV ontvangen, maar ook TV-uitzendingen op de harde schijf van 160 GB opnemen. Omdat de Samsung DCB-P850 over twee tuners beschikt, kan de kijker een TV-programma kijken en tegelijkertijd een programma op een andere zender opnemen, of op hetzelfde moment twee programma’s opnemen.

Bij de DCB-P850 staat het gemak voor de televisiekijker voorop. Wanneer hij wordt gestoord door de telefoon of deurbel, hoeft hij niets van zijn lievelingsprogramma te missen. Via de pauzeknop 'Time Shift Recording' zet hij het beeld eenvoudigweg stil. Wanneer hij na vijf minuten weer voor de TV plaatsneemt, pakt hij het programma op waar hij het zojuist had stilgezet. Ook heeft de gebruiker toegang tot een elektronische programmagids en een overzicht van opgeslagen uitzendingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke menustructuur kan hij deze eenvoudig op het televisiescherm oproepen en uitzendingen opnemen of afspelen. Met Picture-in-Picture verschijnen twee zenders op hetzelfde moment in één beeld, zodat tijdens het bekijken van een film die fantastische voetbalgoal niet gemist hoeft te worden.

Via een USB 2.0-poort kunnen MP3-spelers en digitale fotocamera’s op de DCB-P850 worden aangesloten, waarmee JPEG- en MP3-bestanden op de harde schijf van de digitale hard disk recorder van Samsung kunnen worden overgezet en weergegeven. De DCB-P850 beschikt over SRS TruSurround XT, een surround sound vergelijkbaar met het geluid in de bioscoop.

De digitale televisie hard disk recorder DCB-P850 van Samsung is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart voor € 399,- inclusief B.T.W.

Hans
www.hdtvnieuws.nl