Los bericht bekijken
  #20  
Oud 13 augustus 2006, 02:45
ramonvanharten's schermafbeelding
ramonvanharten ramonvanharten is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 januari 2005
Berichten: 6
Standaard TV Vlaanderen in huis !

Ik heb nu al ongeveer zes weken TV Vlaanderen in huis, en het is goed gelukt op een Belgisch post adres. In Vlaanderen kijken ze naar Nederland en ik kijk anders om naar TV Vlaanderen. Via internet had ik een advertentie geplaatst, en ik had nog een TV kaart van Canal Digitaal in huis, maar als een Vlaamse kijker keek ik nooit naar de Nederlandse televisie, en dus stuurde hij eerst de TV kaart op en toen had ik Canal Digitaal op de post gedaan. De TV Kaart van TV Vlaanderen Digitaal koste wel wat meer per maand, en dus maak ik jaarlijks de extra kosten over. Zelf had ik de gegevens ook achter gelaten van Canal Digitaal, dus als er wat gebeurt dan kan je meteen zelf ingrijpen. Heractiveren van TV Vlaanderen is ook geen probleem gewoon activeren via het internet, en ze hebben geen 09 nummer dus via de telefoon kan je ook langs om te heractiveren.

Ik zelf ben erg tevreden over TV Vlaanderen, en dagelijks kijk ik naar VTM, en vooral famillie is mijn favoriete soap, en woensdag 10 om te zien een muziek programma op VTM met Vlaamse artiesten. Ze Vlaamse comerciele zenders zenden ook allemaal in breedbeeld uit, en het pakket is veel groter dan bij Canal Digitaal voor weinig geld.

Voor meer informatie kan je gewoon eens langs op de website van TV Vlaanderen, en dan kan je hier en daar wel een advertentie plaatsen om een post adres te ruilen.Veel plezier !