Discussie: Storing?
Los bericht bekijken
  #42  
Oud 2 augustus 2006, 23:34
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric Sijm
Ik snap je niet helemaal, geen support op het gebruik van de nieuwsserver maar wel op de werking?
MK levert een dienst waar ze verder niets voor wensen te doen?
Je conclusie dat MK er verder niets voor wenst te doen is onterecht. eerder in deze threat heb ik al gezegd dat er veel effort in de newsserver is en wordt gestoken.
Wat ik bedoel met "support op het gebruik van de newsserver" slaat op het gebruik van allerlei applicaties om news mee aan te pakken en dan met name de instellingen daarvan. De "werking van de server" slaat op het correct aanleveren van de protocollenen data bij je thuis.
Ik bedoel met niets wensen te doen, dat ze geen klantondersteuning wensen te leveren en sowieso niet willen luisteren naar je probleem.
Mijn instellingen staan niet goed, ik snap het niet etc. etc.
Ik snap dat ze er niet aan kunnen beginnen om allerlei exotische programma's te gaan ondersteunen maar normaal heeft een provider in ieder geval een helppagina op zijn site staan waar je de basisinstellingen van server etc. kan lezen. Bijv. SMTP en POP voor e-mail etc.
Normaal was het altijd gebruikelijk dat een HD medewerker de instellingen met je doorliep. Blijkbaar kan dat er niet meer vanaf als je per maand meer dan 100 Euro overmaakt naar Multikabel en ook nog eens een betaallijn voor de helpdesk belt.