Discussie: Storing?
Los bericht bekijken
  #18  
Oud 1 augustus 2006, 22:04
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ
Geen support in het gebruik ervan inderdaad. Maar op de werking wel wis en waarachtig. Kijk maar eens naar de geweldige inspanning aan geld en tijd die MK zich heeft getroost om die newsservers een beetje knap te laten werken.
Ik schat zo in dat die HD-medewerker zich niet druk maakt om een incidentele klacht die wat hem betreft niet direct op een hardware storing wijst. Pas als er meer komen zal men zich achter de oren krabben.
Pech is wel dat vaak de mensen die het eerst zo'n klacht melden niet verder komen. Hoe je dat zou moeten veranderen heb ik eigenlijk ook geen antwoord op.
Wel zou je je af kunnen vragen of als het rustig is, of iemand of een collega met ervaring in zoals nu nieuwsgroepen, wat meer tijd zou kunnen nemen. Je maakt dan ahw van de helpdesk een servicedesk. Maar goed MK heeft deze keuze niet gemaakt.
Ik snap je niet helemaal, geen support op het gebruik van de nieuwsserver maar wel op de werking?
MK levert een dienst waar ze verder niets voor wensen te doen?
Misschien dat ze dan beter een heldere uitleg over nieuwsgroepen op hun site kunnen zetten? Ik heb in ieder geval na een half uur zoeken niets kunnen vinden over instellingen etc. Uiteindelijk begin je toch aan jezelf te twijfelen als je 2 maal te horen krijgt dat er helemaal niets aan de hand is met de server.

Het ergste vind ik nog dat je meteen als een geestelijk gehandicapte wordt behandeld en dat terwijl de persoon in kwestie (hd) meteen weet te melden dat hij geen verstand heeft van nieuwsgroepen.
Hoe simpel is het om een collega met kennis van zaken even te laten checken of er inderdaad nog berichten binnenkomen.

Eric