Los bericht bekijken
  #6  
Oud 4 juli 2006, 07:01
Bigbas's schermafbeelding
Bigbas Bigbas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2005
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jochem
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mithrandir
Nou ja..uitbuiten..het gros van de mensen met een 20mbit ADSL aansluiting halen vaak tussen de 8 en 15mbps. Over uitbuiten gesproken. Multikabel is gewoon duur en zou echt naar iets van 65 euro moeten zakken met de 20mbit.
Ik ben meer voor dat of XL-lerate verwijnt en daar dus de duurste abbo 60 euro gaat worden.... dezelfde prijs als die van XL-lerate... maarja het gat tussen Power kwa snelheid word dan wel groot... ik voel me als XL-lerate gebruiker behoorlijk genaait met prijs/snelheid verhouding... maarja ik wacht nog maar gewoon rustig af.... :S

maarja ik wacht nog maar gewoon rustig af....

Juist ja dat is nou net precies wat de kabelboeren willen met de klanten.
Lekker afwachten. Een upgrate is pas in november december gedaan! We zijn nu zo 8 maanden verder en ik heb niks meer van Multikabel iets vernomen over snelheids verhoging c.q. prijsverlaging abonnementen.

Wel zo en ik hoop dat Multikabel dat gestand houdt dat ze ieder jaar iets doen. Althans dat heeft Multikabel eens aangekondigd.

De strategie van Multikabel is duidelijk anders dan b.v. UPC.
UPC heeft zijn strategie in de randtstad en Multikabel bij kleinere steden en dorpen. Je ziet het verschil al, Multikabel moet operreren in Wijdeness Venhuizen Lutjebroek noem ze maar op. Daar ligt de crux. Er is niet altijd een telefooncentrale in de buurt. En als het dan in de buurt is zijn de dorpelingen alleen afhankelijk van KPN. Andere ADSL providers zijn daar niet in vertegenwoordigd. Dus is een ADSL abonnement ook duur. KPN is duur met zijn abonnementen.

Vandaar dat Multikabel met zijn hoogste abonnement ruim €30,- duurder is met telefonie dan UPC