Los bericht bekijken
  #44  
Oud 20 juni 2006, 19:02
JimB's schermafbeelding
JimB JimB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2006
Locatie: -
Berichten: 9
Standaard

Blijkbaar speelt het probleem met veel te weinig monteur-capaciteit niet alleen bij Internet en Telefonie problemen........

De volgende slechte reclame voor Multikabel was te lezen in de consumentenrubriek in het Noordhollands Dagblad op Maandag 19 juni 2006 :

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Noordhollands Dagblad op Maandag 19 juni 2006
Toch tv ondanks klunzige monteur

Mevrouw C. Elzinga uit Velsen-Noord zat met de handen in het haar. Door een foutje van kabelaar Multikabel was haar radio- en televisieverbinding niet meer te gebruiken. "Ze hadden de verkeerde stekker er uitgetrokken. Ik heb drie keer gebeld, maar het moest wel anderhalve week duren voordat er een monteur kon komen om de fout te herstellen." In die tussentijd werd mevrouw Elzinga gered door H.Arxhoek van het gelijknamige bedrijf Electronics uit Velsen-Noord. "Hij zette er een digitaal kastje tussen. Het stoorde wel, maar ik had toch beeld. Nadat de storing van Multikabel was verholpen haalde Arxhoek het kastje weer op. En het was helemaal kosteloos, zelfs zonder voorrijkosten. Dat vind ik nou geweldig."
Ik ben benieuwd wanneer de eerste internet en/of telefonie verhalen verschijnen in de krantenrubriek. Volgens de consumentenbond komt Multikabel goed uit de testen, maar die hebben niet naar reactietijden bij problemen of storingen gekeken. Ik ben benieuwd of Multikabel er dan nog steeds zo goed uitkomt als dit soort zaken die hier genoemd worden bekend worden.