Los bericht bekijken
  #43  
Oud 13 juni 2006, 20:54
Mithrandir's schermafbeelding
Mithrandir Mithrandir is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2004
Locatie: Thuis: Alkmaar e.o. / Werk: Rijswijk, Kuala Lumpur
Berichten: 236
Standaard

Het eerste/vroegere MK antwoord was wat hun streven is (3 werkdagen max)..iets waar ze vroeger zich ook wel behoorlijk aan hielden. Het tweede antwoord is denk ik om de huidige traagheid in plannen te verdoezelen.

Onder "uitval" valt simpelweg ook een offline modem die na modemreset wel online komt. Deze vallen onder dezelfde categorie als uitval waarbij een monteur nodig is. Reken maar dat deze gevallen (een zeer grote meerderheid) meegerekend wordt in MK's voorbeeld. Je komt anders echt nooit op 90% binnen 1 dag. Denk daarnaast ook nog aan het feit dat lang niet iedereen altijd precies de werkdag na bellen beschikbaar is en je weet dat het recente MK statement on zeer vage statistieken gebaseerd is.

Zoals eerder gezegd ben ik niet het type dat meteen gek wordt als er geen internet is maar waar ik wel slecht tegen kan is lulkoek Vroeger had je een planning die soms uitliep tot 5,6,7 werkdagen maar doorgaans(gemiddeld) op 2-3 werkdagen zat. Zeg dan gewoon dat ondanks het streven van max 3 werkdagen je er nu als organisatie boven zit en zeg wat je er aan gaat doen i.p.v. schermen met vage opmerkingen.