Los bericht bekijken
  #41  
Oud 11 juni 2006, 22:19
Thomas's schermafbeelding
Thomas Thomas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2004
Locatie: Bovenknolletjesdam - Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 - Extra
DTV: DCB-9401R
Berichten: 673
Standaard

Mijn ervaring is dat het bijna bij iedereen in het begin moeilijk gaat met telefoon. Idd problemen met porteren, soms extra kosten en in veel gevallen kwaliteitsproblemen..

Normaal gesproken lost MK het redelijk snel op, wat ik heb gezien aan mijn verbinding en de opstartproblemen van de buren. Dat het lijkt dat de oudere verbindingen veel problemen geven, onze aansluitingen zijn al bijna 25 jaar oud.. Maar het lijkt sinds de HDTV hipe dat het allemaal in de soep te lopen, oplost tijden gaan omhoog en de frequentie van storingen neemt weer toe.

Zo hadden wij gister en vandaag in de straat problemen met de telefoon, allemaal kleine korte storingen die je eigenlijk nooit merkt. Totdat iemand tegen je zegt dat hij je al een uur probeert te bellen, maar dat hij een bandje hoort dat het nummer is afgesloten..

En zo was een aantal weken geleden de drietoon weer terug, bel je iemand en opeens hoor je een drietoon en valt de verbinding weg.

Het lijkt wel hollen of stilstaan af en toe..

Als ik eerlijk ben, moet ik wel zeggen dat ik over het geheel positief ben over de telefoon met MK. Alleen is het dure 0900 nummer een doorn in het oog, denk je voordelig af te zijn met MK telefoon.. Na 1 storing denk je daar wel anders over, want de 06 kosten tikken dan lekker aan..

Er zou eigenlijk een automatisch 0800 meldpunt moeten komen, gewoon een computer die eerst je gewone telefoonnummer test of hij opgenomen word. Zo niet, dan het 06 nummer door een helpdesker laten bellen..

Zag ik een half jaar geleden dat mensen de keuze voor MK maakte, zie ik nu dat mensen kiezen voor Internetbellen van de KPN.. Waarom? Prijs en de KPN naam.. Als je ziet dat een internetbeller van de KPN binnen 5 min geporteerd kan zijn, en dat het bij andere soms dagen of weken duurt..

Met al deze ontwikkelingen maak ik me zorgen over de nabije toekomst, met de intocht van HDTV, quad-p(l)ay (tel. mob. tv. inet.) en het gerommel binnen MK. Ik hoop dat ze dit jaar spijkers met koppen gaan slaan en alles wat er op het to-do lijstje staat eens afmaken. Want dat lijstje groeit en groeit en groeit maar.. Het is leuk klanten met 4 verschillende producten, maar je gaat nu het risico lopen dat als je een pottje maakt van de ene.. dat ze ook bij de andere weg gaan lopen...
__________________
I'm a healer,
I replenish your lost health.
If you are standing in a fire, you are stupid.
I can't heal stupid.