Los bericht bekijken
  #101  
Oud 10 juni 2006, 12:49
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard Re: Kan ik meerdere domeinen gebruiken op mijn mailserver

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atriplex
Een goedenmorgen,

Volgens de helpdesk zou het niet mogelijk zijn om meer dan een domein te gebruiken bij een mailserver. Ik heb een domein werkend maar het tweede domein krijg ik er niet bij via de service pagina's van Multikabel.
Er zit geen beperking op het invoeren van domeinen bij 'eigen-mailserver' op de service pagina's, je zou dus gewoon meerdere domeinen in moeten kunnen voeren. Wat voor foutmelding krijg je ?


En zoals je in de tekst bij "eigen-mailserver" aanmelden ziet staan, is dit een extra-tje waar Multikabel geen service op levert, dus als de helpdesk er geen antwoord op weet is het jammer. Vergelijk het met routers of andere randapparatuur, daar geeft de helpdesk ook geen support voor. De eigen-mailserver-optie is sinds niet al te lange tijd mogelijk, met deze restrictie en dat is voor de meeste gebruikers voldoende. Mochten er toch problemen zijn, dan komen we daar via het forum meestal wel uit en als er echt problemen met de service zijn kunnen we dat rechtstreeks doorspelen naar de juiste afdeling.

(PS: De DNS settings moeten voordat je hem gaat invoeren natuurlijk wel goed staan en ook tijd genoeg verstreken zijn zodat die gegevens 'bekend' kunnen zijn bij andere dns servers, zie de eerdere posts in deze thread.)