Los bericht bekijken
  #89  
Oud 28 mei 2006, 10:15
janvk's schermafbeelding
janvk janvk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 mei 2006
Berichten: 5
Standaard

Beste Paul

Dank voor je reactie.

!st indd snap ik had ik al eerder geschreven dat de medewerkers niet weten hoe een eigen mailserver te draaien, maar dat was ook niet het probleem, de mailserver snapten we zelf al hoe dat werkte alleen diende er op de site nog iets gedaan te worden wat dus niet werkte en dat is iets waar wij niets aan konden veranderen of opsporen of oplossen.

Mijn grootste probleem zit hem in het feit dat er veel valse toezeggingen gedaan worden eerst op woensdag voor hemelvaart de belofte tot 3x toe dat ik die dag teruggebeld wordt, dat de afdeling assurance tot 21.00 uur aan wezig is maar later om 17.00 uur al naar huis blijkt te zijn.

Dan ook weer op vrijdag gebeld en ook beloftes dat het wordt opgelost etc. en teruggebeld na de 5 de keer bellen die dag, en krijg te horen dat ze het gewoonweg niet kunnen oplossen het probleem zal blijven bestaan en ze krijgen het niet voor elkaar, fout met indd ip adrs ranges en registratie daarvan.

Dus al bij mx records weer terug gezet en nu een verhuizing naar een zakelijk abonnement aangevraagd.

Indd het klopt niet dat ik de zakelijke helpdesk gebeld heb, maar het abonnement staat op bedrijfsnaam niet particulier, na de allereerste keer bellen naar de particulieren helpdesk werd mij al gevraagd terug te bellen dan keuze 6 in het menu te kiezen, zakelijke helpdesk.

En na dit eerste gesprek was ik er ook van overtuigd dat ik met de particulieren helpdesk geen steek verder zou komen. Dus vandaar de zakelijke helpdesk.

En indd je moraal is juist