Los bericht bekijken
  #84  
Oud 24 mei 2006, 20:09
janvk's schermafbeelding
janvk janvk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 mei 2006
Berichten: 5
Standaard

Dank cees alvast voor alle inzet,

Je schrijft het nemen van een zakelijk abonnement, maar dan mag ik toch redelijkerwijs aannemen dat de zakelijke helpdesk wel je verder kan helpen dat is de helpdesk waarmee we continue contact gehad hebben.

Verder snap ik dat ze geen support leveren standaard, maar zoals je zelf al zegt het lijkt een problee vanaf de zijde van multikabel te zijn want bij mijn weten en ook die van de helpdesk medewerkers bestaat er geen mogelijkheid om zelf ip adressen in te stellen. Dan neem ik toch aan dat er zaken geregeld kunnen worden. En vind dat dan een dag toch wel erg lang wachten is, maar goed aan de andere kant snap ik ook dat je met een non zakelijk abo niet moet klagen over response tijd etc.

Tja is meer een beetje rottige samensmelting van gebeurtenissen, hebben de ervaring met bijvoorbeeld planet die ook poort 25 dicht hebben en gebruik maken van een mailrelay server dat de werking ervan velen malen makkelijker is alleen een kwestie van planet als hoogste prioriteit op geven en als 2de je eigen ip adres en dan werkt het als een zonnetje en, het ziet er leuk uit dat script maar heb een beetje idee dat het wat zaken die binnen het eigen netwerk niet goed gaan (zoals registratie van ip adressen)naar boven haalt.

Maar ach ja je kunt niet altijd geluk hebben dus nog maar even wchten tot vrijdag

Groeten

Jan