Los bericht bekijken
  #16  
Oud 12 mei 2006, 22:55
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Over de lange oplosduur bij een volledige uitval van internet of telefonie is afgelopen week gesproken met Multikabel. Volgens MK is het geen normale zaak dat dit zo lang duurt als gebleken is. 10 dagen of meer is voor hen ook onacceptabel. Waarom het in deze gevallen zo lang geduurd heeft wordt uitgezocht.
(..)
Dit geldt dus alleen voor storingen waarbij iemand offline is, niet voor snelheidsproblemen en andere niet urgente zaken zoals kriebeltjes in het TV-beeld.
In mijn geval betrof het ook een totale uitval van Telefonie en Internet. En mijn wachttijd was 7 dagen!

Geluk bij een ongeluk bleek dat er iemand de volgende dag had afgezet en ik dus snel geholpen kon worden maar in principe zou ik 7 dagen moeten wachten op de monteur.

Laat Multikabel duidelijk weten dat de impact van één geval een domino-effect heeft in de directe omgeving van de abonnee. Veel kennissen van mij willen weer terug naar de KPN omdat ze mijn geval als voorbeeld nemen! OK, de soep wordt nooit zo heet gegeten maar het is wel anti-reclame!

Jammer dat die procedure kennelijk niet in de klapper staat van de Helpdesk-medewerkers. Door Multikabel expres eruit gelaten
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net