Los bericht bekijken
  #15  
Oud 12 mei 2006, 22:10
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Over de lange oplosduur bij een volledige uitval van internet of telefonie is afgelopen week gesproken met Multikabel. Volgens MK is het geen normale zaak dat dit zo lang duurt als gebleken is. 10 dagen of meer is voor hen ook onacceptabel. Waarom het in deze gevallen zo lang geduurd heeft wordt uitgezocht.

Normaal wordt er voor complete-uitval problemen altijd extra tijd ingepland bij monteurs. Multikabel gaat er van uit dat zo'n storing in principe de volgende dag opgelost moet zijn. In uitzonderlijke gevallen kan het 3 dagen duren, maar als het langer duurt is dat onacceptabel.

Iemand die dit overkomt moet de helpdesk-medewerker dus attent maken op deze extra ingeplande tijd die beschikbaar is voor dit soort problemen en een verklaring vragen als zo'n periode niet beschikbaar is. Storingsoplossingen lopen tot in het begin van de avond en ook op zaterdag worden ernstige storingen opgelost.

Dit geldt dus alleen voor storingen waarbij iemand offline is, niet voor snelheidsproblemen en andere niet urgente zaken zoals kriebeltjes in het TV-beeld.