Los bericht bekijken
  #6  
Oud 10 mei 2006, 00:19
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard

ArCHi je hebt wellicht gelijk.
Helaas ben ik dit keer wat cynisch en denk dat ik de moeite van een brief mij kan besparen.
Dit omdat het kennelijk een structureel probleem is en geen incident. Was het een incident dan had ik waarschijnlijk die actie ondernomen.

Op donderdag 04 mei 2006 was ik zo onthutst (=witheet) over de lange wachttijd dat als er niet toevallig plek vrij was op de volgende dag ik vrijdag mij had gemeld bij Multikabel te Alkmaar. Ik ben niet agressief aangelegd maar had deze keer wel door het lint gegaan. (opa op oorlogspad) OK, bereik ik niets mee maar lucht wel ff lekker op.

Vroeger ging alles vanzelf en op rolletjes. Hoe ouder ik wordt hoe moeilijker alles schijnt te worden. Zelf je elektriciteits- en gaslevering is niet meer 99,99 % zeker. Ik kom in mijn tweede jeugd toen ook regelmatig het lichtnet fluctueerde of uitviel voor een uurtje of wat. Maar dit ff terzijde.

MK-telefonie is een goede optie maar helaas moet ik zeggen dat ik nog niemand in mijn kennissenkring heb gevonden waarbij het zonder slag of stoot ging of gaat. Kennelijk is de techniek nog niet optimaal of is het een grandioze groeistuip.
Als het werkt, werkt het goed. Geen enkele klacht hierover. Goede verstaanbaarheid en geluidsterkte. Schoon signaal.

Zelf ben ik al eens een korte tijd onbereikbaar geweest terwijl ik wel uitgaand kon bellen. Ik kreeg er pas weet van omdat iemand mij per GSM belde. Na melding bij MK was het na een uurtje of twee weer in orde. Maar dit soort zaken mogen feitelijk niet gebeuren. Telefonie is geen luxe maar bittere noodzaak.

Morgen komt mijn laatste aangebrachte kennis op het MK-telefonienet nadat de KPN drie maal de portatie weigerde omdat het adres niet klopte. Daar kan MK dus niets aan doen maar mijn kennis wil gevoelsmatig nu al terug naar de vertrouwde KPN lijn.

Tip voor lezers: Let er op dat uw factuurgegevens af kunnen wijken van uw portatiegegevens! Vraag bij de KPN dus altijd naar uw portatiegegevens!
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net