Los bericht bekijken
  #11  
Oud 26 april 2006, 11:17
Mithrandir's schermafbeelding
Mithrandir Mithrandir is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2004
Locatie: Thuis: Alkmaar e.o. / Werk: Rijswijk, Kuala Lumpur
Berichten: 236
Standaard

Hoor je mij ergens zeggen dat dit dan meteen voor iedereen geld? Ik geef me mening, net zoals jij nu de jouwe geeft. Heeft weinig met oogkleppen te maken. Ik heb zelf veel online gaming gedaan vroeger en vond het heus vervelend dat ik niet online kon met storingen. (met een clanbase eurocup!) Maar sommige gamers kunnen inderdaad doen alsof de wereld vergaat en ik vind dat overdreven. Het is en blijft een spelletje. Dat jij dat niet vindt is prima, daar is dit forum voor. Het missen van internet wordt pas echt een probleem als je inderdaad beperkt bent in je vervoer(gehandicapt)/afhankelijk bent van internet alleen voor je sociale contact of als je het gebruikt voor je werk. Daar ben ik het mee eens. (Alhoewel je jezelf wel erg kwetsbaar maakt door zo afhankelijk te zijn en niet te zorgen voor alternatieven) In het eerste geval is de situatie gewoon erg vervelend, in het laatste geval kan je je afvragen of je niet een zakelijke aansluiting zou moeten nemen. Daar hangen niet voor niets andere voorwaarden aan.

Citaat:
trouwens die monteurs zijn volgens mij allemaal van planet internet, en worden dus wel degelijk ingehuurd
Installatiemonteurs zijn van planhold, die doen alleen helemaal niets met de aansluitingen zelf en daar ging het hier om. (althans: bijna altijd) Planhold monteurs wisselen ook wel modems om maar dan ga je er van uit dat dat altijd de oplossing is voor verbindingsproblemen?

edit: Zit je niet lang genoeg op het forum om te weten dat ik graag andere standpunten aandraag om juist zo een discussie met verschillende standpunten te openen ?