Los bericht bekijken
  #10  
Oud 26 april 2006, 08:39
Havik's schermafbeelding
Havik Havik is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 maart 2004
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Power Bundle
DTV: Samsung-DCB9401r
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mithrandir
Dat het ten allen tijde 2 dagen zou moeten zijn, ok, eens. Maar of het belangrijk is? Blijkbaar voor een hoop mensen wel. Persoonlijk maal ik eigenlijk niets om internet. Ik kon het gewoon niet laten te reageren op het woord "Belangrijk" De rol van het internet word m.i. namelijk nogal eens overdreven. Mensen doen soms alsof de wereld vergaat als ze even geen internet hebben. Ja het is vervelend...maar verder?
Tjonge jonge, wat een wijsheid weer uitgeblaat door iemand die van mening is wat goed is voor mij, is goed voor andere ook, denk ook eens buiten je eigenstraatje, en zet die veel te grote oogkleppen eens af aub.
Internet is dezer dagen een intregaal onderdeel van het huishouden
denk bv eens aan ouderen mensen die door een handicap of werkeloos de hele dag thuis moeten zitten en online willen /moeten winkelen chatten of wat dan ook, online-spelers, of iemand die veel beta-testing doet zoals ik bv, ik kan niet zomaar 10 dagen zonder internet..
inernet is imo net zo belangrijk als telefoon zoniet belangrijker om afspraken te maken en na te komen.
Trouwens men betaald voor dat recht, of zegt MK u krijgt 10dgn abonnee geld terug???.
trouwens die monteurs zijn volgens mij allemaal van planet internet, en worden dus wel degelijk ingehuurd, en hoelang duurt het, om in dit geval, een modem om te wisselen? 5 minuten?
dit is gewoon weer geld besparen van MK, en de klant kan de .... krijgen!!
__________________
PSU; Silverstone ST56ZF case: Antec P160, CPU: opteron 180; Mobo: ASUS A8R-MVP, Memory: Corsair XMS 1GB CL2 400mhz, Graphics: HD3850, HD 3x WD total 1070GB, Optical: LG DVDRAM/ LG-DVD-ROM,
Sound: Auzentech X-meridian7.1 +Z5500, Wiel: Logitech G25, Oh.. en 'n Floppydrive