Los bericht bekijken
  #8  
Oud 15 april 2006, 17:44
Mithrandir's schermafbeelding
Mithrandir Mithrandir is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2004
Locatie: Thuis: Alkmaar e.o. / Werk: Rijswijk, Kuala Lumpur
Berichten: 236
Standaard

Dat het ten allen tijde 2 dagen zou moeten zijn, ok, eens. Maar of het belangrijk is? Blijkbaar voor een hoop mensen wel. Persoonlijk maal ik eigenlijk niets om internet. Ik kon het gewoon niet laten te reageren op het woord "Belangrijk" De rol van het internet word m.i. namelijk nogal eens overdreven. Mensen doen soms alsof de wereld vergaat als ze even geen internet hebben. Ja het is vervelend...maar verder?

Een auto, waarmee je doorgaans op je werkplek moet komen en wat dus belangrijk is voor je kostwinning vergelijken met internet waar je (prive althans) een beetje informatie mee opzoekt is naar mijn idee erg scheef

Ik zal trouwens niet meer reageren hoor, we raken (door mij) nogal offtopic.

Ik denk dat een richtlijn van 2 werkdagen prima is. Regelmatig zit het weekend ertussen of nu zelfs pasen. Meer dan 4 dagen duurt het dus meestal niet. Ik denk dat MK gemiddeld, weekend meegeteld, in 4 tot 6 dagen een monteur langsstuurd(2 werkdagen + weekend tot 4 werkdagen + weekend) en dat is zeker niet verkeerd. Ik kan me nog goed herinneren wat een hel KPN is..dan ben je rustig 2 weken verder.