Los bericht bekijken
  #7  
Oud 15 april 2006, 15:19
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mithrandir
Multikabel houd normaliter 2 werkdagen aan. Wil je als bedrijf garanderen dat dat altijd 2 werkdagen is dan moeten ze 2x zoveel monteurs aannemen waarvan de helft dan 90% van de tijd niets te doen heeft..Telefonie heeft voorrang op internet. (liefst inplannen dag na melding, bij internet dus 2 dagen na melding) Overigens, wat doe je voor belangrijks op je internet thuis? Als je dringend iemand moet spreken stuur je een e-mailtje..?

De eerste keuze uit je poll is dus ook de richtlijn die MK hanteerd, wat is nu het nut van deze poll?

5de werkdag, bedoel je dan de maandag na pasen..? Het komt nu even lullig uit maar dit is wel eerder uitzondering dan regel.
Ja ik weet dat de richtlijn is 2 werkdagen, en ik doe de poll niet om vast te stellen hoe die richtlijn zit, maar om vast te stellen hoelang het op dit moment in werkelijkheid duurt. Het lijkt of dat nu dus veel meer geworden, en inderdaad de maandag na pasen (dus over 9,5 dag) is de eerste gelegenheid dat men kan komen, en dat is dus 5 werkdagen met feestdagen erbij. 5 werkdagen is dus meer dan het dubbele van wenselijk en ik vroeg me af of dit op dit moment structureel is, dus vandaar de poll om inzicht te krijgen hierin.

Het gaat niet om speciaal zakelijk gebruik of zo, maar ik wil aangeven dat internet steeds belangrijker wordt in de maatschappij en ik stel me de vraag of het tegenwoordig nog acceptabel is dat je dus 9 dagen zonder internet zit voor een particulier, misschien wel....