Los bericht bekijken
  #5  
Oud 15 april 2006, 14:08
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mithrandir
Citaat:
Daarom neem je ze ook niet in dienst, maar huur je ze in.
Alleen heeft MK er voor gekozen dat niet te doen. Ze zijn dan ook een stuk duurder en voor die paar keer dat dit gebeurt is dat dus geen oplossing.
Als ze "uit hun neus zitten te peuteren" wordt dat ook erg kostbaar. Of dat echt "een paar keer" is, zou deze poll uit kunnen wijzen.

Citaat:
Wat wenselijk is, is moeilijk te pollen. Toen ik bij MK werkte kon ik vaak genoeg voor de dag erna inplannen of 2 dagen erna maar kon de klant niet. Kan gebeuren maar vervolgens zit de dag daarna vol bij MK...maar kan de klant wel..en de dag daarna kan MK weer maar de klant niet...dan ben je zo een week verder.
Wenselijk is 2 dagen, conform MK's eigen norm. Cees gaf hier redelijk duidelijk aan dat het hier gaat om het initiële voorstel van MK.

Citaat:
Citaat:
Ik hoop niet dat MK ook zo redeneert Smile
Ik kreeg de indruk dat Cees doelde op "belangrijk voor werk" Als dat echt zo kritisch is moet je werkgever gewoon een zakelijke aansluiting voor je aanvragen en betalen. Mensen doen alsof het internet zooo belangrijk is maar dat valt best mee, naast werk blijft er nog weinig over wat niet een paar dagen kan wachten.
Hoe zwaar het belang is voor Cees, staat hier niet ter discussie. Hij zal dat best in zijn afwegingen hebben meegenomen en een "outage" van zo'n 2 dagen acceptabel hebben gevonden. Echter nu het beduidend langer duurt mag hij daar zeker zijn kanttekening bij plaatsen.
Overigens zou die monteur die kennelijk zit duimen te draaien voor de zakelijke markt dan mooi even tussendoor naar Cees zijn probleem kunnen komen kijken.

Tenslotte neem jij ook er geen genoegen mee dat als je je auto naar de garage brengt en je spreekt af dat ie overmorgen klaar is en je vervolgens er 2 weken op moet wachten omdat de garage vind dat je hem niet zo hard nodig hebt. Want de leaserijders krijgen voorrang.
__________________
BenJ