Los bericht bekijken
  #1  
Oud 15 april 2006, 13:05
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard Tijdsduur voordat een monteur kan komen is veel te lang

Sinds vanmorgen komt mijn modem niet meer online.
Na overleg met de helpdesk blijkt er "iets" niet in orde te zijn met de verbinding waarvoor het nodig is dat er een monteur moet komen.
Het duurt echter 9,5 dag voor op zijn vroegst een monteur ingepland kan worden. Dit is door de Paas dus de 5e werkdag.

Ik vind zo'n tijdsduur volkomen onacceptabel. Internet is tegenwoordig zo belangrijk dat dit veel te lang duurt voordat ik weer online kan zijn.
Zeker ook vanwege alle extra's die aangeboden worden zoals fax2mail en telefonie.

Gelukkig heb ik geen telefonie via de kabel (de powerbundel die ik van plan was te nemen komt er op deze manier zeker niet !), maar de fax2mail optie wordt door mij wel gebruikt en is belangrijk voor het werk. Faxen kan ik dus nu alleen maar lezen als ik bij iemand anders ga internetten en dat is niet handig. Ook voor de studie van de kinderen is internet belangrijk.

Ik ben benieuwd of er momenteel een structureel capaciteits-probleem is met het oplossen van storingen waarbij een monteur nodig is, of dat er op dit moment extreem veel storingen zijn waardoor er een tijdelijke achterstand is ontstaan.

Dus de poll-vraag is :
Hoe snel kan er op zijn vroegst een monteur langskomen ? (dus de eerste optie die aan je gegeven wordt, niet wat je zelf afspreekt omdat je zelf eerder geen tijd hebt)

Is er verschil als je telefonie hebt, of alleen internet ? Dat kun je in de poll niet apart invullen, maar als je telefonie hebt en een monteur nodig had, meldt de info dan even als reactie op deze post.

En in de poll de werkelijke wacht-tijd invullen, niet de "werkdagen".

(dit bericht stuur ik dus bij iemand die wel internet heeft )