Los bericht bekijken
  #5  
Oud 23 maart 2006, 23:10
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BMWMaX
Dat laatste is juist het probleem dan. Wat heeft het voor zin als je eigen domeinnamen hebt en je kan het niet eens als afzender gebruiken ?

Ik wil gewoon zonder poespas een foto of filmpje of weet ik veel wat allemaal kunnen versturen. Niet iedereen is gecharmeerd van ingepakte bijlages of kan ze uitpakken.
Tsja.... lastig wordt het dan.
Een beetje hostingprovider heeft de mogelijkheid om mail te sturen. Als jouw hostingprovider dat heeft dichtgezet wegens misbruik, dan heeft hij zich daar erg gemakkelijk vanaf gemaakt. Ik gebruik een hostingprovider waarbij je wel SMTP kunt versturen, maar ik moet dan wel inloggen met user/pass, net zoals bij POP3. Ik kan op die manier dan toch mail sturen als ik dat niet via de multikabel mailserver zou willen doen. Misschien dan op zoek naar een hostingprovider waar je wel mail kunt sturen ? Binnenkort gaat Multikabel ook hosting aanbieden voor particulieren, dan zou je wel als afzender je eigen domein kunnen gebruiken en toch de spam/virus opties uitzetten denk ik. Misschien is dat een oplossing voor je als de prijs interessant is....