Los bericht bekijken
  #7  
Oud 22 november 2005, 15:29
Mithrandir's schermafbeelding
Mithrandir Mithrandir is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2004
Locatie: Thuis: Alkmaar e.o. / Werk: Rijswijk, Kuala Lumpur
Berichten: 236
Standaard

Ah zo, VOIP diensten ja Wist alleen niet dat het er al flat-fee was. Op zich ook vreemd want men moet toch geld afstaan aan o.a. KPN. (doordat je een KPN nmmer belt bv.)

Er hangt een fair use policy aan alleen die kan ik zo snel niet vinden.

Citaat:
"Het is de Abonnee niet toegestaan de Telefoondienst dusdanig te gebruiken dat het netwerk, het telecommunicatieverkeer, (computer)systemen van Tiscali of derden, naar het oordeel van Tiscali, hinder (zouden kunnen) ondervinden of de belangen van Tiscali kunnen worden geschaad. Hieronder wordt in ieder geval verstaan het open laten staan van de telefoonverbinding en/of het voeren van grote aantallen korte gesprekken in een kort tijdsbestek dat het gebruik van de Telefoniedienst door derden kan verstoren en/of het bovengemiddeld verbruiken van de Telefoniedienst in relatie tot het gebruik van derden, alles naar oordeel van Tiscali."

"Tiscali is in het geval de Abonnee in een beperkte periode bovengemiddeld hoge bedragen voor gebruiksafhankelijke telefoondiensten/nummers verschuldigd wordt, gerechtigd om over te gaan tot blokkering van bepaalde bestemmingen, totdat de Abonnee tot betaling is overgegaan of zekerheid heeft gesteld. Waar dit in redelijkheid mogelijk is zal Tiscali de Abonnee hierover voorafgaand informeren."
Beetje wazig wel, maar dat is wel vaker zo met FUP's. Zo noemen ze bovengemiddeld verbruik als maatstaf..mooi lullig want bij een gelijke verdeling valt 50% van je klanten boven het gemiddelde en zou dus 50% van je klanten izch niet aan de FUP houden? Misschien kan je zoveel bellen als je wilt..misschien niet...hangt dus af van hoe tiscali er mee om gaat.