Los bericht bekijken
  #224  
Oud 26 oktober 2005, 13:34
PatrickM's schermafbeelding
PatrickM PatrickM is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2005
Locatie: Hoofddorp - Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1-extra / motorola sbv5121E
Berichten: 26
Standaard

HEY

Officieel bericht van Multikabel op hun site:

Multikabel verhoogt snelheden internetabonnementen
26 oktober 2005


Alkmaar, 20 oktober 2005 - Multikabel verhoogt per 1 november 2005 opnieuw de snelheid van haar kabelinternetabonnementen. Daarnaast worden voor de meeste abonnementen ook de mailboxen, homepageruimte en de quota voor de nieuwsserver verder vergroot. Multikabel X-tra is met deze verhoging zelfs het snelste abonnement in Nederland. De abonnementstarieven blijven echter gelijk. Met deze wijzigingen biedt Multikabel dan ook een zeer concurrerend dienstenportfolio aan haar abonnees.

Hoewel alle abonnees er in snelheid op vooruit gaan en dus sneller kunnen internetten, zijn de wijzigingen van de Power, XL-lerate en X-tra abonnementen ronduit spectaculair te noemen. De snelheden van Power worden verhoogd van 3072/768 (down/up) naar 5120/1024 kbps, XL-lerate gaat van 5120/1024 naar 8192/1024 kbps.

Multikabel X-tra naar 22 Megabit
Multikabel X-tra abonnees krijgen vanaf november een downloadsnelheid van maar liefst 22 Mbps. Het kijken naar streaming movies en het downloaden van bijvoorbeeld films gaat hiermee nóg sneller.
22 Mbps komt neer op 180 Megabyte per minuut en een gemiddelde dvd-film van 4,7 GB kan dus binnen een half uur gedownload worden. Omdat het quotum voor de nieuwsserver eveneens wordt opgeschroefd (van 55 naar 100 GB per maand), kan er ook daadwerkelijk meer gedownload worden. De quota gelden overigens alleen voor de nieuwsserver, voor al het overige internetverkeer geldt geen datalimiet (F.U.P.).

Waar bij alternatieven als ADSL 2+ de netto haalbare snelheid sterk afhankelijk is van de afstand tot de wijkcentrale, is dit bij kabelinternet niet tot nauwelijks aan de orde, stelt Jorrit de Groot, Product Manager Internet: “Bij Multikabel krijg je waar je voor betaalt, terwijl je bij ADSL 2+ moet afwachten wat je snelheid wordt. Abonnees die 22 Megabit bij ons afnemen, kunnen die snelheid ook daadwerkelijk halen, zelfs over langere afstand. Multikabel X-tra is daarom hét abonnement voor de ware snelheidsfanaat. Voor het gemiddelde Noord-Hollandse gezin, dat op meerdere pc’s supersnel en betaalbaar wil internetten, is Multikabel Power (Beste Koop Consumentenbond) het meest geschikt.”


bron: http://multikabel.nl/actueel.php?pag...eel&persid=115