Los bericht bekijken
  #158  
Oud 21 oktober 2005, 13:52
jochem's schermafbeelding
jochem jochem is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 april 2005
Locatie: Edam
Berichten: 93
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jochem
maar nu klopt xl-lerate totaal niet meer in dit beeld...
Dat is inderdaad zo, het prijsverschil tussen Power en XL weegt niet op tegen de gegevens die we nu kennen. We zullen even moeten afwachten wat er straks in de nieuwsbrief staat. De zaken die nu langzamerhand bekend worden zijn de laatste dagen ook steeds duidelijker geworden, dus misschien wordt de situatie van XL ook nog wat verduidelijkt de komende tijd.

De nieuwe snelheid van Power is dus gelijk aan de "oude" snelheid van XL. Net als het nieuwe nieuwsquotum voor power (50Gb). De email en homepage ruimte wordt bij power zelfs meer als de oude hoeveelheid van XL. Je zou dus ook een Power abbo kunnen nemen ipv XL zonder dat je kwaliteit van je internet abbo achteruit gaat, maar je gaat dan wel minder betalen. Even afwachten op de nieuwsbrief van Multikabel dus hoe dit alles uitpakt.

(en hou het aub een beetje netjes, zonder schelden en zo... )
ja oke sorry... zal dat niet meer doen mr.

Maar euh... goedkoper gaan is geen optie voor mij.... ik wil juist meer SNELHEID! daar gaat het mij om! Ik ben d/l gek... en ik wil wel weer is iets dan 600 kb/s d/l al is dit niet langzaam maar ik zit zelfs te denken om wanadoo te nemen van 20 mbit omdat ik dan rond de 10 a 15 mbit kan gaan halen... alleen als MK met 10 mbit komt blijf ik hier.... vanwege de zekerheid die ik krijg van het behalen van mijn snelheid!
Maar ik heb alle vertrouwen in MK dat ze dit nog zullen gaan wijzigen want ieder mens ziet nu dat dit helemaal niet meer klopt! MK ook ze hebben al naar ons geluisterd dat power wat omhoog moest en miss gaan ze XL naar 10 mbit doen omdat ze net weer de X-tra naar 22mbit hebben gedaan omdat ze die 12 mbit verschil willen houden... nu is dit 14 mbit dus zullen ze waarschijnlijk wel verkleinen door naar 10 mbit te gaan! en de opload te verhogen omdat deze niet gelijk kan zijn aan de power abbo omdat geen enkele abbo dezelfde upload heeft! als dit gebeurd blijf ik 100% zeker bij MK en ben ik een zeer Tevreden klant Ik denk zelf ook dat alle XL-leraters met mij eens zijn!!